Medrol

Dobrý den, plánujeme s přítelem miminko. Nyní mi byl na 5 týdnu předepsán Medrol (16mg) z důvodu zvýšené hladiny ASLA v krvi (trvá dlouhodobě, léčba Pendeponem nazabrala). 14 dní mám brát celou tabletu, 14 dní polovinu, pak třetinu. Chci se zeptat, jak moc by bylo pro plod nebezpečné, kdybych v době užívání Medrolu otěhotněla? Předem Vám velmi děkuji za odpověď. Eva

Odpověď odborníka:

Vzhledem k tomu že se jedná o kortikoid otěhotnění v této době by nebylo vhodné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x