Medrol 16 mg

Dobrý den chci se optat zdali je možné,aby se při užívání medrolu dělaly modřiny při narážení a jestli je možné aby jak se rychle objeví,tak také zmizí. Dále bych se chtěla optat jestli při nareženině ramene může Medrol způsobit pomalejší hojení .. Děkuji za odpověd sl. Ondroušková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano je to možné. Doporučoval bych proto konzultaci přímo s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: