Medrol - nežádoucí účinky po vysazení

Dobrý den, po vysazení dlouhodobě užívaného medrolu (cca rok) mi po několika dnech začaly otékat nohy až do zfialovění. Začalo to nejprve od kotníků ke kolenu a poté i celá stehna. Chtěl bych se zeptat zda je to normální reakce a popř. jak bych se měl zachovat. Předem moc děkuji za příspěvky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato reakce není obvyklá a vůbec s Medrolem nemusí souviset. Doporučuji neodkládat návštěvu lékaře, aby se co nejdříve určila příčina otoků a podle toho léčba.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: