Medrol vs. stanozol

Dobrý den, před 3 lety mě zjistily roztroušenou sklerozu, ze začátku jsem dostal Medrol (kortikosteroid), to mi pomohlo, pak jsem byl zarazen do studie a dostaval nějaké nové leky. Momentálně jsem 7 měsíců bez léků, cítím se dobře, začal jsem se znovu naplno věnovat kulturistice. Chtěl bych jen jednou nasadit měsíční cyklus Stanozolu (steroid). Může to být velký problém s ohledem na tuto nemoc? Nebo by to této nemoci mohlo i pomoct?

Odpověď odborníka:

Anabolika, užívaná v kulturistice mají i pro zdravého člověka řadu nežádoucích účinků, proto bych je ve Vašem případě opravdu nedoporučovala.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x