Mega swiss brusinky

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se zeptat, jestli mohu v 1. trimestru užívat brusinky od firmy swiss. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jistě můžete. Brusinky jsou navíc v těhotenství doporučovány jako účinná prevence močových infekcí.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: