Meho otce posledni dobou ...

  • Dotaz od: Nováková Gabriela
  • Publikováno: 8.6.2008
  • uLékaře.cz

Meho otce posledni dobou boli krcni pater. Byl na CT a doktor mu rekl, ze je mozne, ze bude muset na operaci, protoze ma nejspis zužený míšní kanál (asi tak nějak).Jeste bude muset na neurologii a dalsi veci. Chtela jsem se zeptat, jestli je operace slozita a nehrozi nejake riziko?!Velke diky za odpoved!!!Novakova

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každá operace s sebou nese jisté riziko a operace na páteři obzvláště. Spodylochirurgové jsou však dokonalí specialisté, nemusíte se tedy obávat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: