Měkké tříslo

Dobrý den, píchalo mě v pravém podbřišku, bolela mě bedra a mám zduřele nadvarle. Vše se po klidovém režimu zlepšilo a už nic skoro necítím. Na chirurgii mi zjistili měkké tříslo. A objednali mě na operaci tříselné kýly. Je opravdu v tomto případě operace nutná, když má člověk měkké tříslo?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, měkké tříslo se nezbytně operovat nemusí, zde nehrozí uskřinutí kýly. Tedy operace spíše z kosmetického hlediska. Pokud by se jednalo o tříselnou kýlu operace nutná je.

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: