Měl by se při sexu používat kondom, ikdyž používám ha ?

Dobrý den, už 3. měsícem používám antikoncepci Softinelle a při sexu s přítelem nepoužíváme kondom a většinou se "udělá" do mě. Poslední dobou jsem začala mít menší pochybnosti, jestli bychom raději neměli při sexu používat kondom, abych předešla těhotenství. Jaká je prosím pravděpodobnost, že můžu otěhotnět i při pravidelném užívání HA a měla bych se raději chránit i kondomem? Nerada bych otěhotněla, jelikož jsem studentka a příští rok mě čeká maturita. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, otěhotnění je nepravděpodobné, kondom bych neužívala, ale pro vaši jistotu to můžete pojistit.riziko otěhotnění.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: