Melanom?

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda může být melanom velký např. 1-2mm? Všiml jsem si jedné, relativně tmavé pihy, jenž není úplně rovnoměrná (ovšem pokud ji porovnám s těmi, co už mám zkontrolované, tak se tvarem nijak zvlášť neliší) a na příští prohlídku jdu až za tři měsíce. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Melanom může být i drobný, i když si myslím, že ve vašem případě bude vše v pořádku. Pokud objevíte novou pihu, tak ji určitě ukažte lékaři dříve, než za 3 měsíce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: