Melanom

Moc prosím o odpověd na muj dotaz.Před 16lety jsem měla melanom na ruce byl odstraněn chirurgicky,docházím na pravidelné roční kontroly vše je v pořádku.Byla jsem na kontrole a příští kontrola bude už za rok a půl.Ted jsem podstoupila 5 magnetoterapii bederní páteře a mám velký strach aby se rakovina kůže neobnovila.Jsem z toho psychicky na dně z obavy,že by se to mohlo vrátit.Je velké riziko i po těch 16 letech po odstranění?Předem děkuji za odpověd hezký den K.E.

Odpověď odborníka:

Takto dlouho po odstranění primárního melanomu je riziko minimální.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x