Melanom in situ

Dobrý den, v lednu mi byl vyriznut melanom in situ na dolni koncetine, byla jsem odeslana ke komisi, kde mi pohmatem prohledli uzliny v trislech a odeslali na reexcizi jizvy s bezpecnostnim lemem 0,5 cm. Na kontrolu mam jit az na konci dubna. Chtela jsem se zeptat, zda je toto dostatecna lecba, pani doktorka me neodeslala na zadny ultrazvuk ani jine kontrolni vysetreni.. Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Milá Věro, v průběhu půl roku by se mělo provést celkové vyšetření nejlépe cestou onkologické kliniky. Dispenzarizace je nutná, sledovat by Vás měla onkologie.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x