Mences

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci MERCILON. před měsícem jsem si neudělala sedmidenní pauzu (brala jsem HA 2 měsíce v kuse). Beru ho vždy o půl desáte večer nejpozději o desáté, přítel se udělá do mě. Dne 8.9.2012 jsem dobrala to druhé platíčko a ani dnes 11.9.2012 se zatím nedostavil mences.. Je nějáké riziko, že bych mohla být těhotná? Děkuji za brzkou odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce zde riziko otěhotnění není.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: