Mences

Dobrý den paní doktorko, potřebovala bych radu. Beru hormonální antikoncepci Mercilon. Tyto dva měsíce bez 7 denní pauzy. Prášky vždy dobírám ve středu a když mám pauzu začínám je brát vždy ve čtvrtek, teď sem tak udělala ale bez pauzy. Nikdy jsem prášek nevynechala beru ho vždy ve stejný čas, maximálně do hodiny (stalo se tak jednou). Zatím se mi ale nedostavila menstruace(prášky dobrané tuto středu). Může to být tím že jsem je brala dva měsíce v kuse tak to chvíli trvá? Nebo se mám bát těhotenství? Děkuji, pěkný zbytek dne. Nezlobte se, potřebovala jsem dotaz upřesnit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce zde riziko otěhotnění není.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: