Méně citlivé bříško prstu a pohmoždění

Dobrý den, paní doktorko, pohmoždila jsem si bříško prstu na ruce a od té doby (2 dny) mám toto místo jakoby méně citlivé a na omak takové zvláštní. Jinak prst vypadá v pořádku, nemám ho ani modrý, jen je od té doby tak jinak citlivý. Je možné, že je to následkem toho pohmoždění a spraví se to časem? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, obtíže souvisí s pohmožděním, je to častý projev a velmi brzy, do jednoho dvou týdnů se stav upraví.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: