Meningitida

Mojí mamince dnes zjistili že má meningitidu nejspíše virového původu. Byla a teď stále je na dovolené v Řecku, kde ji museli hospitalizovat. Odjela tam před 14 dny. Já sama na sobě již 3-2 dny pozoruji bolesti hlavy (na které jindy netrpím) a ztuhlost šíje. Je nějaká pravděpodobnost, že by to mělo něco společného s maminičinou diagnozou? Děkuji Katka

Odpověď odborníka:

Má-li maminka virovou meningitidu, tak to, že byste jí dostala od ní, je spíše nepravděpodobné. Ale pokud potíže trvají, zvláště pokud by se dostavily teploty, vyšetření je jistě vhodné.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x