Meniskus

Dobrý den. Mám 4 týdny po operaci menisku. Při poslední kontrole mi pan doktor neodsál tekutinu v koleni s tím, že se to vstřebá. Za pár dní mám 1. rehabilitaci a tekutina spíše přibyla. Mám jít na rehabilitaci a nebo za panem doktorem, aby to odstranil? Po půli dne mám celkově napuchlou nohu. Děkuji za odpověď. Paní Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela určitě navštivte svého lékaře, který Vás operoval. Je ale pravda, že po zátěži, kterou rehabilitace jistě je, se výpotek v koleni může objevit. S pozdravem

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: