Meniskus

Dobrý den, obvodní lékař má podezření na poranění menisku v koleni. Je oteklé a při chůzi bolí a také koleno nemohu propnout. Dostala jsem doporučení ke tramatologovi.Bojím se však, že diagnóza se potvrdí, protože jsem v 7. měsíci těhotenství a léčba artroskopií nepřipadá v úvahu. Jaká je tedy konzervativní léčba v mém případě? Již asi před 7 lety jsem měla na stejném koleni úraz způsobený pádem na lyžích, který jsem však "přechodila". Za jak dlouho můžu očekávat úlevu při pouhé konzervativní léčbě? A pokud bych se rozhodla pro artroskopii, nebude po produ již příliš pozdě? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych Vám traumatologa navštívit, minimálně provede základní vyšetření, při tekutině v kloubu ji může punkcí odstranit. Ev. artroskopii lze odložit až na období po porodu

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x