Meniskus

Dobrý den, Jsem 3 měsíce po plastice předního křížového vazu. Minulý týden jsem koleno hodně zatížil a na druhý den jsem měl problém s narovnáním kolene a trápí mě lehká bolest při chůzi po schodech a dřepu. Po protahování a ohýbání můžu koleno uplně propnout ale pořád cítím lehkou bolest, zejména pak když ho mám dlouho pokrčené tak musím protahovat abych koleno propnul. Nemohl jsem si nějak poranit meniskus? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano je to možné. Je třeba ale i zhodnotit funkci transplantátu, plastiky předního zkříženého vazu. Vyšetření ortopedem, jednoznačně , pokud potáíže rychle neodezní, řekne vyšetření magnetickou rezonací. Podle všech výsledků léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: