Menses

Dobrý den, uz rok neberu antikoncepci a menstruační mam celkem pravidelnou (nepočítám 1,2 dny později či dříve). Nyní mam již 9 dni zpoždění a těhotenský test vyšel negativně. Chci se jen zeptat, jestli je zapotřebí chodit k Dr. na vyvolávací injekci nebo mohu počkat jestli se menstruace nedostavi sama v dalším cyklu? Jde mi o to, jestli je zapotřebí ta injekce či prohlídka Dr. Popřípadě za jak dlouho jít k Dr. 20 dnu zpoždění? Dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud nemáte potíže, bolesti otékání, bolesti břicha apod., lze vyčkat na další cyklus. Pokud by se neobjevila ani při dalším, navštivte gynekologa minimálně na vyšetření.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: