Menses

Dobrý den, chtěla jsem se optat s přítelem se snažíme o miminko, teprve měsíc, poslední menstruace byla 4.7. a to po 34dnech a teď se měla dostavit minulý týden 1.-5.8. a nedostavila se. Těhotenský test mám negativní, ale včera jsem začala trochu špinit, poslední menstruace začínala špiněním taky. Myslíte, že TT můžou klamat a mohla bych být těhotná? Děkuji moc za radu ještě před tím, než se objednám ke svému lékaři. Hezký den Alice

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenské testy neklamou, jen musíte vzít ohled na to, že jsou citlivé až od určité hladiny HCG v moči. Test můžete případně zopakovat s odstupem. Samozřejmě špinění může značit počínající menstruaci.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: