Menší embryo o 1 týden

  • Dotaz od: helena staniczkova
  • Publikováno: 23.1.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den pane doktore, rada bych se zeptala. Min. týden na kontrole jsem byla dle posl.menstr.9+1 tehotná,dle ultrazvuku embryo měřilo 1,5cm,doktor řekl, ze to odpovídá 7+6 velikostne.Srdicko bilo v pořádku.P. doktor mi řekl, ze to nemám vubec resit a za mesic kontrola.Posl.menstruace byla 13.11. a vím stoprocentne, že jsem otehotnela 28.11.,tedy sex probehl.Myslite tedy, že je to v pořadku, ta velikost plodu a opravdu se tim nemam trapit? Je mi 37 let a tehotna jsem podruhe,rodila jsem loni v dubnu a dcera je zdravá a ona odpovidala od prvnich tydnu tabulkam.Dekuji Vam za odpoved.

Odpověď odborníka:

Rozhodně to neřešte,první měření není rozhodující podstatně přesnější je měření ve 12 týdnu,nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: