Menší plod

Dobrý den, chtěla bych poradit. Jsem po páté těhotná. 1.těhu bez problému, porod SC z důvodu konnec pánevní. 2. a 3. těhu ukončené samovolný potratem bez revize v 7.týdnu, 3.samovolný potrat s revizí v 10.týdnu. Nynější těhu: podle PM 10.9, PP SoNO 16.9.2014, vím, že to není až tak velký rozdíl, ale když jsem byla v poradně a měla bych tedy být podle posledního sona ve 12.týdnu a dr. naměřil plo o 4dny menší, tudíš 11+3. Mám obavy z dalšího potratu. Sám dr. mi oznámil že je možné že to ,,něco,, značí a že mu to nelíbí. Na otázku zda se to stává mi odpověděl že ne. tak nevím, mám se připravit na to že to zkončí, nebo mám ještě nějakou naději?při posledním potratu jsem byla vyšetřená na hematologii a vše bylo v pořádku. děkuji Vám za odpověd.

Odpověď odborníka:

4 dny při měření není takový rozdíl,na vašem místě bych vyčkal a zopakovat ultrazvuk s odstupem měsíce,jak se plod vyvíjí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: