Menší rozměry plodu

Dobrý den, ve 12.-13.tt jsem byla prvotrimestrálním screeningu. Biochemický screening - volný beta-hCG: 23,87 IU/I, PAPP-A: 0,520 IU/I. Lékařka mi řekla, že je špatný výsledek. Ultrazvuk byl v normě až na BPD 16,3 mm a HC 65,5 mm. Šíjové projasnění 1 mm. Po celkovém zhodnocení mi lékařka řekla, že ultrazvuk výsledky krve zlepšil a výsledek je tedy negativní, nicméně mi rozhodně doporučila další odběry v 15.tt. Dle těchto výsledků, jak velké mám mít obavy? Je mi 32, jde o první těhotenství. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze dělat předčasné závěry, vyčkejte dalšího vyšetření.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: