Menší varle a možnost nádrou

Dobrý den, měl jsem zde dotaz: http://www.ulekare.cz/poradna-link/86315 Myslím, že jsem nebyl úplně pochopen. Varle není o 1 cm menší ale má průměr cca 1 až 2 cm. Podle ultrazvuku není aktivní (neprodukuje spermie). Je u takového případu větší riziko rakoviny?

Odpověď odborníka:

Ano, u takového varlete je vyšší riziko rakoviny a bylo by vhodnější jej preventivně odstranit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x