Menstrauce při antikoncepci

Gynekolog mi poradil posunutí menstruačního cyklu. Měla jsem začít brát 2 pláto bez pauzy, ale přestala jsem po 7 dnech brání . Mohla by teď bez problémů nastat 7 denní pauza pro menstruaci, nebo ne? Již jsem bohužel vynechala 3 dny. Jsem chráněna? Musím dobrat celé pláto aby se dostavila menstruace? Ber Minisiston. Děkuji za Odpověď.

Odpověď odborníka:

Po vynechání antikoncepce by mělo dojít ke krvácení (nemusíte tedy nutně dobrat celé platíčko antikoncepce). Pokud budete antikoncepci znovu nasazovat, jste pak chráněna cca od 7. dne. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Když plíce potřebují pomoc
Články: Když plíce potřebují pomoc
U rakoviny plic je časné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Články: Vitamíny v těhotenství pomáhají rostoucímu miminku
Zdravá strava je nejlepší...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: