Menstruace

Dobrý den ,mám takový problém. Už asi rok trpím bolestmi hlavy, nejprve jsem to začala řešit s gynekoložkou , protože jsem si myslela, že je to antikoncepcí (beru lunafem) , ale paní doktorka mi řekla, že antikoncepce je šetrná ,tudíž by mi neměla způsobovat bolestli hlavy. Rozhodli jsme se ,že to na 3 měsíce vysadím a potě zjistíme , jestli to z ní je a nebo ne. Asi po týdnu jsem to nevydržela a došla si na naurologii. Jelikož jsem měla prášky vysazené a hlava mě bolela neustále. S různými doktory ( oční, neurologie, gynekologie..)jsme usoudili , že antikoncepce s bolestma nemá nic společného. Neurolog mi předepsal Trittico 1/3 na spaní , antikoncepci+- neberu měsíc, stále beru Trittico. Před 3 týdny mi na gynekologii doktorka našla kvasinkovou infekci , kterou jsem 6 dní léčila canestenem,ale asi po týdnu se mi v podbříšku objevila silná bolest a hrozné výtoky ( s partnerem jsem spala s ochranou) ,paní gynekoložka mi před týdnem tedy dala Macmiror ,jak globule tak prášky na polykání a dělala mi další výtěry. Před dvouma dnama mi paní doktorka v pochvě našla streptokoka a nedala mi žádné další léky s tím, že ten macmiror by to měl dostatečně vyléčit. Beru tedy 3 léky. Mu problem je , že jsem to naposled dostala 31 května a skončila mi menstruace 3 června a jen jsem špinila. Od té doby nic. Nemohu být těhotná ? Nebo jsem ovlivněná těmi všemi léky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být stresem, těhotenstvím (nevím,jestli berte nyní antikoncepci). Udělejte si test a postupujte podle výsledku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: