Menstruace

Dobrý den,pane doktore, prodělala jsem zamlklé těhotenství 9tt- kyretáž a po ní zánět -atb 2 bal. Další menses 10.6.(po 28 dnech, běžně jsem ji měla po 31 dnech).Bolesti břicha se opak.Chirurg mě poslal na CT břicha s kontrastem k vyl. chron. appe, gynekolog. vyš bylo v pořádku.Po vyšetření CT se mi večer spustilo krvácení, které přešlo do bolestivé, silné menses po 16 dnech. Může se to stát? A co mám dělat?Léčím se na hypothyreozu(jod.kontrast) - euthyrox 1tbl 50 migr.denně(před graviditou jsem ho vynechávala na víkend).Děkuji za odpověď a přeji hezký den. Ivka

Odpověď odborníka:

Souvislost s hypothyreozou by být neměla, menses po 28 dnech by bylo zcela v normě ale krvácení po 16 dnech rozhodně nikoliv jedná se o nepravidelné krvácení které by potřebovalo vyšetření a nasazení léčby ,jsou to zbytečné krevní ztráty. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: