Menstruace

Dobrý den, je mi 17 let a již skoro dva roky beru antikoncepci Foxinette Pro Neo. Před 3 měsíci jsem si pomocí antikoncepce cyklus posunula. Už jsem to udělala několikrát předtím a žádné problémy. Tento měsíc jsem čekala na menstruaci. Se zpožděním dvou dnů se místo menstruace dostavil tmavý výtok, spíše hlenovitý. Výtok trval stejně, jako by trvala menstruace a dnes jsem začla brát další plato antikoncepce. Chci se zeptat, jaké mohou být příčiny, popřípadě, kdy je vhodné si udělat těhotenský test. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Těhotenský test si udělejte nyní a bude li negativní ještě s odstupem 10 dní posunutí před 3 měsíci by již na cyklus nemělo mít vliv.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: