Menstruace

Dobrý večer.Jsem 2 roky po porodu dcery a mám posunutou menstruaci-o týden ji dostávám dřív.A ted mám problém,že opět krvácím po 10 dnech od skončení poslení m.Ulékařky jsem ještě nebyla,ale chystám se objednat,žádnou antikoncepci neberu a těhotná být nemůžu na 100%,mám se něčeho obávat?Děkuji za odpověd.S pozdravem Z.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávat se není rozhodně čeho - nepravidelnosti cyklu se někdy odstaví (vlivy jsou fyzické - tělesné přepínání i psychické a emoční napětí (starosti), dlouhodobý stres a podobně, někdy nezjistitelné). Lékařku na gynekologii na kontrolu ale rozhodně navštivte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x