Menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Beru od 16 let antikoncepci, začala jsem kvůli nepravidelnosti menstruace. Již je mi 19let, mám úplně slabou menstruaci, skoro žádnou. Kdybych antikoncepci vysadila myslím, že bych menstruaci neměla pravidelnou. Může to mít vliv na plodnost?

Odpověď odborníka:

dobrý den, vliv na budoucí plodnost antikoncepce nemá, pokud byl problém před nasazením antikoncepce, pak bude i po vysazení. Slabou menstruaci máte kvůli antikoncepci, a je to obvykle fajn:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: