Menstruace

Dobrý den, antikoncepci užívám kolem 8 měsíců a s přítelem sme zatím vždy užívali i prezervativ, až na posled, ale ke konci si ho přítel dodatečně vzal. Menstruace se mi srovnala skoro od začátku užívání prášků a byla vždy stejná, ale teď je krvácení slabší než dřív. Myslíte, že je to v pořádku, nebo bych měla navštívit svého lékaře? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, D! K vlastnímu oslabení krvácení nepodáváte skoro žádné informace. Podle Vašeho popisu nevidím důvod k návštěvě lékaře. HAK je velmi účinná a berete-li ji pravidelně, můžete preyervativ s klidem odložit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: