Menstruace

Dobrý den,mam pauzu a uz teti den stale neprichazi ms,vcera jsem byla u gynekologa a rikal ze je vse v poradku(delal mi ultrazvuk ,vytery a prohmatavani)Zacinam byt nervozni,pripadne tehotenstvi by mi hodne zkomplikovalo zivot.Co mam podle vas delat?mam si udelat test nebo jit znova na gyneko. a udelat si krevni testy?(antikoncepci beru tri mesice) posledni mesic jsem zvracela a mela prujem(po pet a pul hodine po uziti tabletky)A jak jste mi poradila tak jsem od te doby nemela sex a vyuzivala platicko do konce. Dekuji za vas cas a za vasi odpoved,hezky den

Odpověď odborníka:

Dobrý den Sabčo! Pokud jste, jak píšete od toho dne kdy jste zvracela neměla sex a předtím jste normálně užívala hormonální antikoncepci, je otěhotnění v podstatě vyloučeno. Ještě vydržte, pokud se menstruace neobjeví ani po ukončení pauzy, kontaktujte znovu vašeho gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: