Menstruace

Dobrý den, mám dotaz: ve středu 30.6. jsem dobrala platičko antikoncepce Yadine 21, nejpozději 3 den se mi měla dostavit menstruace, to bylo včera v sobotu, neska je to 4 den pauzy a krvácení pořád nemám.Můžu být těhotná?Nebo to tak ze začátku užívání nové dělá?Měla jsem teprve jednou tříměsíční balení.Nebo bude lepší zajít k lékaři? Děkuji moc za odpověď, mám z toho celkem obavy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Milul! Oboje vyscvětlení je možné. Antikoncepci často trvá měsíce, než si "sedne" a cyklus je pravidelný. Stejně dobře je možné, že jste otěhotněla, neboť ani řádně a pravidelně užívaná HAK nezaručuje 100% ochranu před početím. V případě pochybností je vždy lepší zajít k lékaři - lépe dvakrát zbytečně než jednou pozdě, což?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: