Menstruace

Dobrý den,je normální že jsem dostala čtyři měsíce po porodu už po druhé silnou a bolestivou menstruaci i když plně kojím?Měla bych navštívit svého gynekologa? Za odpověď děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano jestliže plně kojíte nebývá silná a bolestivá menses,gynekologa navštivte, vyšetření bude zapotřebí příjenmný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: