Menstruace

DOBRÝ DEN JE MI 32 LET,MÁM TĚŽKOU PLÍCNÍ HYPERTENZI,VROZENÉ VADY SRDCE,SILNÉ ASTMA,BERU SPOUSTY LÉKŮ A TAKÉ VELKÉ DÁVKY WARFARINU 2X5MG DENNĚ A 4 FURONY DENNĚ A JSEM 16H NA KYSLÍKU TAKY DENNĚ. KAŽDÝ MĚSÍC I DVAKRÁT CHODÍM NA ODBĚRY KRVE,VČETNĚ JATERNÍCH TESTŮ,MÁM ZVÝŠENOU HLADINU KYSELINY MOČOVÉ ALE JE POD KONTROLOU. ZAČALY MI PROBLÉMY S MENSTRUACÍ. MÁM JÍ CO 24DNŮ ASI 5-6DNŮ JE STŘEDNÍ,ALE MEZI NÍ ŠPINÍM. KDYŽ JDU OBČAS NA ZÁCHOD,TAK PO UTŘENÍ JSEM PROSTĚ RŮŽOVÁ. ŽÁDNOU TEPLOTU NEMÁM,NIC NEBOLÍ,ŽÁDNÉ KŘEČE. TA KREV MI TAKÉ OBČAS JDE S HLENEM Z ÚST A TAKÉ SE MI SPOUŠTÍ Z NOSA A NEBO PŘI VYSMRKÁNÍ. LÉKAŘ TVRDÍ,ŽE JE TO ZPŮSOBENO ZŘEJMĚ KOMBINACÍ LÉKŮ,TY NA ASTMA A PLÍCE OBSAHUJÍ KORTIKOIDY ATD,ALE JE TO DOST NEPŘÍJEMNÉ PROTOŽE NEVÍM,KDY SE TA RŮŽOVÁ TO ŠPINĚNÍ OBJEVÍ. JE MOŽNO TO NĚJAK LÉČIT,NEBO UPRAVIT? MÁM SE NĚJAK ZNEPOKOJOVAT?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byste byla únosná operačního výkonu, možným řešením by bylo odstranění dělohy. Těhotenství předpokládám, že neplánujete podstoupit, neboť je to stav vzhledem k vašim onemocněním krajně nebezpečný.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sedm zaručených tipů, jak dítě dostat od počítače
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pozor na svrab!
Články: Pozor na svrab!
Svrab je kožní nemoc...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: