Menstruace

Dobrý den, je mi 15 let, menstruaci mám už 3 roky a je stále nepravidelná (po třech týdnech) a ještě ke všemu silná. Od té doby co piju byliny z kokošky pastuší tobolky, se mi o hodně zmírnila a je i celkem pravidelná. Musím chodit k lékaři? Protože kdyby se jednalo např. o myom, tak by asi bylinky moc nepomáhaly? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud bylinky zabraly a cyklus je pravidelný a nebolestivý, k lékaři nemusíte,na myom by skutečně vliv neměly. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: