Menstruace

Je možné že když jsme měla anginu a uživala jsem antibioltika, že se mu poté muže posunou menstruace? děkuji

Odpověď odborníka:

Je možné, že se menstruace posunula především díky proběhlé angíně (která představuje zátěž pro organismus). Zároveň je třeba vzít v úvahu možnost těhotenství; některá antibiotika snižují účinnost hormonální antikoncepce.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: