Menstruace

dobrý den, je možné že když jsme měla anginu a uživala jsem antibioltika, že se mu poté muže posunou menstruace?? děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika obvykle vliv na cyklus nemají, pokud se Vám však menstruace posunula, může jít případně i o vliv samotného onemocnění (angíny).

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: