Menstruace

dobry den.5let sem mela depo prov.loni v cervnu sem ji vynechala a v rijnu sem byla na injekci abych dostala menstruaci,tu sem do 14dni dostala,ale mam ji az do ted 2x mesicne tak5dnu trva,je jasne ze se cistim ale nemam zajit na gyndu pro nejake prasky abych mela mesicky pravidelne,chteli bysme miminko.nebo je mozne ze bych otehotnela a stejne bych mela menstruaci?pomohou nejak vitaminy na otehotneni,koupila sem si pregnium.?dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po letitém užívání hormonální kontracepce může trvat dlouhé měsíce, nežli se tělo navrátí k přirozenému cyklu. Menstrauce není s těhotentsvím slučitelná, je to buď anebo. Vitamíny mohou pomoci, pokud nejíte pestrou stravu a nějaký vitamín Vám v těle chybí - žijete-li zdravě, jsou doplňky zbytečné.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Nanismus a akromegalie
Články: Nanismus a akromegalie
Dostatek růstového hormonu...
Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Články: Potrat může být riziko pro budoucí těhotenství
Přijít o nenarozené miminko...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: