Menstruace

Dobrý den mám takový problém .. Mám nepravidelnou menstruaci způsobenou cystou na levém vaječníku no až takto jako teď ne, měla jsem ji asi dostat 4.11. no od 30.10 jsem dostala silnou anginu mám antibiotika poslední sex od menstruace byl chráněn ale přece .. Chela bych se tedy zeptat jestli angína a braní antibiotik může způsobit meškanie.Vopred Děkuji

Odpověď odborníka:

Antibiotika ani angina nemají na cyklus vliv, spíše cysta o které píšete, záleží na její velikosti a obsahu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: