Menstruace

Dobrý večer. Beru rok antikoncepci Lindynette a už od začátku užívání jsem zaznamenala zeslabení menstruace, ale poslední cca 4 měsíce mám pocit, že je menstruace slabší a slabší, jak kdyby se ztácela. Zkrátila se cca na 3-4 dny a už není ani moc silná. Může to způsobit braní antikoncepce? Je mi celkem nepříjemné, že mám menstruaci o dost slabší, má mě to znepokojovat? Vždy jsem se řídila: silnější menstruace= vše je v pořádku. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Je to úplně v pořádku, braní antikoncepce snižuje obvykle intenzitu krvácení. Silná menstruace není indikátorem naprostého zdraví.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x