Menstruace

Dobry den chtěla bych se zeptat.TENTO MĚSÍC JSEM NEDOSTALA MENSTRUACI A TO UŽIVAM ANTIKONCEPCI A TA SE JMENUJE MIRELLE.PORODILA JSEM V BŘEZNU A MENSTRUACI JSEM MĚLA PRAVIDELNOU AŽ TENTO MĚSIC JSEM JI NEDOSTALA A BOJIM SE,ŽE JSEM TĚHOTNA MŮŽE SE TO STAT AJ KDYŽ UŽIVAM PRAŠKY.DĚKUJI ZA ODPOVĚD

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte ATK přesně dle návodu, k otěhotnění by dojít nemělo. Neužívala jste současně nějaké léky, které snižují účinnost antikoncepce? ( např. některá antibiotika) Každopádně si udělejte cca po 5 týdnech od prvního dne poslední menses těhotenský test, ale domnívám se, že spíše půjde o hormonální dysbalanci ( neprožíváte stresové období? nedržíte dietu??).

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: