Menstruace

Dobry den, Pred mesicem jsem prechazela z antikoncepce Dienielle na Lindinette bez udelani pauzy. Po nasazeni nove HS jsme s pritelem meli nechraneny styk az ke konci platicka. Ve ctvrtek jsem platicko dobrala a v nedeli se mela dostavit menstruace, ale stale nic. V patek jsem dostala silna antibiotika (xorimax 500) na nachlazeni a zanet mocovych cest. Muze byt menstruace opozdena kvuli ATB? Nebo zmene HS? Jinak ji dostavam temer na hodinu presne.. Jak bych mela postupovat dal? Mam si zajit ke gynekologovi?

Odpověď odborníka:

Antibiotika cyklus jistě neovlivnila,lépe by bylo postupovat podle návodu -Využívejte všechny tablety z původního balení a poté udělejte přestávku. První tabletu přípravku Lindynette 20 užijte 1. den menstruačního krvácení během této přestávky , pro jistotu si udělejte gravitest,nepíšete datum,dnes je pondělí, pokud je to jen jeden den zpoždění klidně vyčkejte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: