Menstruace

Dobrý večer, Poslední menstruace mi skočila 13.9 a poté jsem nebrala už antikoncepci. Brala jsem Sidretu skoro rok. Od té doby jsem měla poslední nechráněný styk 27.9, jinak pouze s ochranou. Měla jsem menstruaci dostat 6.10, ale bohužel nic. Těhotenský test jsem si dělala v ten stejný den (6.10) a byl negativní. Může jít pouze o změny v těle po vysazení antikoncepce, nebo můžu být těhotná? Moc děkuji za odpověď. Hezký zbytek dne.

Odpověď odborníka:

Gravidita se nedá vyloučit i když gravitest bývá positivní kolem 6 dne po případné koncepci, pro jistotu jej zopakujte a když bude negativní a menses je do 14 dní nedostaví navštivte gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Tipy pro kvalitní spánek aneb Jak se vyspat dorůžova
Články: Tipy pro kvalitní spánek aneb Jak se vyspat dorůžova
Těšíte se po náročném dni...
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Počet lidí sužovaných...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Máte dojem, že vám praskne hlava bolestí? Vyhledejte neurologa!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x