Menstruace a antibiotika

Dobrý den, je možné, že při první 7denní pauze při HA a zárovně při braní atb, se nedostavila menstruace ?(pouze slabé špinění 2 dny). Má význam to hlouběji řešit či být v klidu a zbytečně nepanikařit ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při antikoncepci může být menses slabá nemusíte se zneklidňovat můžete si pro jistotu udělat gravitest i když pokud jste neudělala chybu v užívání bude velmi pravděpodobně negativní. Přítomný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: