Menstruace a antikoncepce

Dobrý den , je mi 16 a přibližně kolem 30.1. jsem mela styk se svým klukem. Udelal se mimo me ale potom uz nepokračoval, měla jsem nervy že můžu otěhotnět i z preejakulační tekutiny , ale poté MS dorazila v termínu tak jsem to neřešila , dalsi mesic prisla MS pravidelně a od te doby beru HA , po prvním platíčku mi MS přišla v 7. denní pauze a byla dost silná( to já mívám ) , každopádně jsem si n sobe všimla že mi nějak od té doby roste bricho( dole takový hrbolek) , mozna je to jen podvědomě, přítel totiz rika, ze ho mam porad stejne , ale já se cítím taková nafouklá, bolí mě prsa , jiné příznaky jako je nevolnost, zácpa atd..nemam. Myslíte že tam ještě porad pravděpodobnost tehotenstvi je? Nebo je to z HA?

Odpověď odborníka:

Gravidita je nepravděpodobná pro klid duše si udělejte gravitest ale bude to spíše reakce organizmu na antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x