Menstruace a antimykotika

dobry den, chtela bych se zeptat jestli uzivani pripravku prokanazol muze mit vliv na menstruaci, mam doporucenou pulrocni lecbu pripravkem prokanazol a minuly mesic se mi menstruace dostavila o 14 dni pozdeji , dalsi menstruace se mi mela dostavit 24, avsak mela jsem jen slabe spineni ktere trvalo 2 dny a to same pak jeste o tydne pozdeji , dnes je 9.1 ale menstruace se porad nedostavila...Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prokanazol může ovlivňovat průběh menstruace. Pokud máte ale opět 14 denní zpoždění, důrazně doporučuji navštívit ošetřujícího gynekologa. Ten Vás vyšetří a navrhne vhodné řešení. Rozhodně se mu ale zmiňte o tom, že užíváte prokanazol. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: