Menstruace a těhotenství

Dobrý den, obávala jsem se z otěhotnění z orálního sexu, kdy sperma mi steklo na pochvu. Menstruaci jsem dostala na termín a druhý den jsem na toaletním papíru měla takové sraženiny krve (nic velkého, ale byly tam) Není to odlučování děložní sliznice? A myslíte si, že si mám udělat těhotenský test? Nebo to, že se mi zřejmě odlupuje děložní sliznice (pokud to teda není sražená krev, já nevím) , tak to je známkou, že těhotná nejsem? Děkuji za odpověď, Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dostavení se menstruace v termínu a v obvyklé intenzitě je prakticky známkou toho, že nejste těhotná. Pokud Vás provedení těhotenského testu uklidní, zajděte si ho koupit, nejedná se o velký výdaj.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x