Menstruace,bolest končetin

Používám HA Azalia. Beru ji přibližně měsíc a nedostavila se menstruace.Doktor říkal, že pokud je budu brát pravidelně a přibližně ve stejný čas a pokud mi sednou, je možné, že mi menstruace skončí. Je možné že se to stane už po prvním měsíci používání?Dále bych se ráda zeptala,jestli je možné že když mě občas jakoby bodá v rukou nebo nohou, tak že je to z antikoncepce.Tuto antikoncepci jsem dostala kvůli trombofilii, kterou mám. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Ano, menses se nemusí dostavit,ale píchání v rukou a nohou patrně nebude způsobeno antikoncepcí,konsultujte problém i s praktickým lékařem příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: