Menstruace o dva dny dřív, může jít o těhotenství?

Dobrý den, pokaždé mám menstruaci opožděnou alespoň o dva týdny a předem nemívám žádné problémy. Tento měsíc jsem měla dva týdny tmavě hnědý výtok a menstruaci jsem dostala o dva dny dříve,což se mi ještě nestalo. Myslíte, že je to nějaká obvyklá hormonální nerovnováha anebo to může být těhotenství? Předem děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příchod menstruace o 2 dny dříve zcela pravděpodobně těhotenství neznačí. Můžete si zakoupit těhotenský test pro potvrzení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x